Tjedan ljepote 2018.


Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske petu godinu zaredom organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te kako bi što veći broj građana dobio priliku za posjet nekima od renomiranih kozmetičkih salona.

Projekt je i ove godine prožet humanitarnom notom pa će dio sredstava biti doniran Dječjem domu Zagreb – domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Tjedan ljepote održat će se u razdoblju od 12. do 17. veljače 2018. godine, a sudjelovat će šezdesetak kozmetičkih salona s područja cijele Hrvatske (Baška Voda, Bjelovar, Dubrovnik, Osijek, Pula, Metković, Požega, Rijeka, Split, Zagreb…).

Više od 60 kozmetičkih salona u navedenom će razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Razdoblje trajanja Tjedna ljepote uključuje i dan zaljubljenih, stoga svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim.

Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja – masažu, manikuru, pedikuru njegujući tretman lica, anti-age tretman ili depilaciju – izbor je velik i raznolik. 🙂

Popis gradova i salona koji sudjeluju u ovom događaju možete pronaći na službenoj web stranici Tjedna ljepote, a sam događaj možete pratiti putem Facebooka i Instagrama. Za više informacija javite se na adresu info@tjedan-ljepote.hr.